Postuar më: 03 Maj 2017

PANAIRI I ASISTENCËS FINANCIARE TË BE-së

Dokumentet e bashkangjitur

Me rastin e aktiviteteve në kuadër të “Javës së Europës”, Rrjeti për Informim i Bashkimit Europian, në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Europian në Tiranë dhe Ministrinë e Integrimit Europian, më datë 10 Maj 2017, ora 14.00, do të organizojnë, Panairin e Asistencës Financiare të BE-së.

 

Aktiviteti do të organizohet tek Salla e Konferencave, pranë zyrave të Rrjetit të Informimit të Bashkimit Europian, Tiranë.