Vlorë/ Zhvillohet tryeza "Procesi i rehabilitimit të familjeve që kanë përjetuar dhunë psiko-socio-ekonomike

Postuar më: 07 Shkurt 2017
U organizua sot në Vlorë tryeza "Procesi i rehabilitimit të familjeve që kanë përjetuar dhunë psiko-socio-ekonomike". Të pranishme në këtë takim ishin Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, zv.Ministrja e Integrimit Europian znj. Erisa Xhixho, përfaqësues të shoqërisë civile dhe institucioneve të tjera të qarkut.

Nis trajnimi: ‘Programi Erasmus+, Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë’. Fokusi rritja e kapaciteteve të(...)

Postuar më: 02 Shkurt 2017
Projekti i Asistencës Teknike për Programet europiane në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Europian si dhe Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, nisën sot trajnimin dy-ditor ‘Programi Erasmus+: Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë’. Fokusi i tij, është rritja e kapaciteteve të organizatave të shoqërisë civile dhe aftësimi i stafit të tyre për mënyrat e aplikimit për fonde.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha në Konferencën “Reforma në sistemin e drejtësisë, Sfidë dhe(...)

Postuar më: 30 Janar 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, mori pjesë në Konferencën “Reforma në sistemin e drejtësisë, sfidë dhe domosdoshmëri për integrimin e Shqipërisë në BE” e cila u zhvillua në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë.

Zv. Ministrja e Integrimit Europian znj. Eralda Çani në Konferencën “Reformat e Anëtarësimit në Ballkanin(...)

Postuar më: 30 Janar 2017
Përfaqësues të Ministrisë së Integrimit Europian ishin pjesëmarrës në Konferencën e datës 25 janar 2017, të zhvilluar në Podgoricë të Malit të Zi me temë: “Reformat e Anëtarësimit në Ballkanin Perëndimor”.

Maltë/ Ministrja e Integrimit Europian znj. Klajda Gjosha në takimin e Ministrave dhe Sekretarëve të Shteteve për(...)

Postuar më: 24 Janar 2017
Ministrja e Integrimit Europian znj. Klajda Gjosha mori pjesë në takimin e Ministrave dhe Sekretareve te Shteteve për Çështjet Europiane. Ky takim u zhvillua në Maltë me rastin e marrjes së Presidencës së Këshillit të Ministrave të Bashkimit Europian.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha merr pjesë në Komitetin e Monitorimit të fondeve IPA

Postuar më: 18 Janar 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha mori pjesë në mbledhjen e Komitetit të Monitorimit të fondeve të Instrumentit për Asistencën e Para-anëtarësimit (IPA).

“Festat duan dashuri”. Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha tek shtëpia e foshnjës “Hana dhe(...)

Postuar më: 28 Dhjetor 2016
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, ishte e pranishme tek Shtëpia e Foshnjës 0-6 vjeç, “Hana dhe Rozafa”, Tiranë.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha pret Ministrin e Shtetit për Çështjet Europiane të Republikës(...)

Postuar më: 20 Dhjetor 2016
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha priti sot në një takim Ministrin e Shtetit për Çështjet Europiane të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Micheal Roth.
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë(...) 10-04-2017