Ministrja Gjosha: Programi do të zhvillojë 5 sektorë strategjikë, impakt i drejtpërdrejtë te qytetarët

Postuar më: 15 Mars 2017
Ministria e Integrimit Europian, zhvilloi sot takimin me shoqërinë civile dhe aktorët e tjerë potencialë të cilët mund të përfitojnë nga Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar “Itali- Shqipëri- Mal i Zi”. Ky Program është prezantuar vetëm 1 javë më parë dhe do të ketë një vlerë prej 92 milionë euro.

Mbahet në Ministrinë e Integrimit mbledhja e Komitetit të Koordinimit Ndërinstitucional për Integrimin Europian(...)

Postuar më: 09 Mars 2017
Zv. Ministrja e Integrimit Europian, znj. Eralda Çani zhvilloi sot një takim me Komitetin e Koordinimit Ndërinstitucional për Integrimin Europian (KKNIE).

Prezantohet Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Itali- Shqipëri- Mal i Zi

Postuar më: 06 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha mori pjesë në aktivitetin e organizuar për lançimin e Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Itali- Shqipëri- Mal i Zi. Ky aktivitet u zhvillua në Bari të Italisë

Ministrja Gjosha pret Kryeministrin e Landit të Hessenit, z. Volker Bouffier

Postuar më: 03 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti në një takim Kryeministrin e Landit të Hessenit, z. Volker Bouffier dhe një grup deputetësh të këtij Landi.

Miratohet manuali i përbashkët i procesit të përkthimit të legjislacionit të BE-së, Shqipëri- Kosovë

Postuar më: 01 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe homologia e Republikës së Kosovës, znj. Mimoza Ahmetaj, morën pjesë në mbledhjen e Komisionit të përbashkët teknik për përkthimin dhe përafrimin e legjislacionit të dy vendeve me atë të BE-së.

Ministrja Gjosha pret Delegacionin e Komisionit të Politikave të Bashkimit Europian në Senatin italian.

Postuar më: 22 Shkurt 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti një Delegacion të Komisionit të Politikave të Bashkimit Europian në Senatin italian.

Ministrja Gjosha pret Raporterin për Shqipërinë në Parlamentin Europian, z. Knut Fleckenstein

Postuar më: 21 Shkurt 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti sot në një takim Raporterin për Shqipërinë në Parlametin Europian, z. Knut Fleckenstein.

Londër/ Ministrja Gjosha takon Ministrin e Shtetit për Çështjet Europiane të Britanisë së Madhe z. Alan Duncan.

Postuar më: 20 Shkurt 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha ndodhet në Londër për një vizitë zyrtare. Gjatë kësaj vizite Ministrja zhvilloi një takim me Ministrin e Shtetit për Çështjet Europiane të Britanisë së Madhe z. Alan Duncan.

Zv. Ministrja Xhixho: “Europe for citizens” promovon angazhimin qytetar për një demokraci më të mirë

Postuar më: 08 Shkurt 2017
Zv. Ministrja e Integrimit Europian, znj. Erisa Xhixho zhvilloi sot një takim me shoqërinë civile në kuadër të thirrjeve për programin “Europe for citizens”.

Ministrja Gjosha: Rritja e standardeve të shoqërisë civile nëpërmjet të rinjve, kontribut për integrimin

Postuar më: 07 Shkurt 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha zhvilloi sot një takim me Rrjetin Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) dhe Lidershipin e të Rinjve të Tiranës.
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë(...) 10-04-2017