Nis trajnimi 4 ditor për punonjësit e administratës publike me fokus dhënien e njohurive mbi procesin e(...)

Postuar më: 10 Prill 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë në nisjen e trajnimit 4 ditor për punonjësit e administratës publike. Ky trajnim me ekspertë francezë dhe kroatë do të ketë në fokus pikërisht dhënien e njohurive mbi procesin e negociatave me Bashkimin Europian

Nis trajnimi 4 ditor për punonjësit e administratës publike me fokus dhënien e njohurive mbi procesin e(...)

Postuar më: 10 Prill 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë në nisjen e trajnimit 4 ditor për punonjësit e administratës publike. Ky trajnim me ekspertë francezë dhe kroatë do të ketë në fokus pikërisht dhënien e njohurive mbi procesin e negociatave me Bashkimin Europian

Mblidhet Komitetit i përbashkët për Integrimin Europian, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi

Postuar më: 07 Prill 2017
U zhvillua sot mbledhja e dytë e Komitetit të përbashkët për Integrimin Europian, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi. Ministrja Gjosha, hapi këtë takim duke shprehur vlerësime për bashkëpunimin e shkëlqyer mes dy vendeve në nivel politik dhe nivel ekspertësh.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, pret z. Eduard Auer, Shef i Divizionit për Ballkanin Perëndimor,(...)

Postuar më: 06 Prill 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti në një takim z. Eduard Auer, Shef i Divizionit për Ballkanin Perëndimor, EEAS.

Nis Projekti SMEI IV, 2 milionë euro. Asistencë në ngritjen e kapaciteteve të administratës për procesin e(...)

Postuar më: 06 Prill 2017
Nis Projekti SMEI IV, Mbështetje për Ministrinë e Integrimit dhe ministritë e linjës. Ky projekt i cili fillon pikërisht në një fazë tepër kyçe të angazhimit të Shqipërisë, në rrugën e saj drejt BE-së, ka një vlerë prej 2 milionë euro dhe do të financohet nga Bashkimi Europian.

Zhvillohet takimi i tetë i Nënkomitetit Shqipëri-BE për “Transportin, Energjinë, Mjedisin dhe Zhvillimin(...)

Postuar më: 31 Mars 2017
Përfaqësuesit e Qeverisë shqiptare, të Komisionit Evropian dhe të Sekretariati të Komunitetit të Energjisë u takuan me datë 30 mars 2017, në Tiranë, për takimin e tetë të Nënkomitetit Shqipëri-BE për “Transportin, Energjinë, Mjedisin dhe Zhvillimin Rajonal”.

Ministrja Gjosha: Integrimi nuk bëhet vetëm me reformat e mëdha, por kalon në dyert e çdo familjeje shqiptare

Postuar më: 28 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha mori sot pjesë në inaugurimin e ambienteve të reja të Qendrës për Informim të Bashkimit Europian.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha takon zv. Ministrin e Çështjeve Europiane të Estonisë, z. Matti(...)

Postuar më: 20 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha priti sot në një takim Zv. Ministrin e Çështjeve Europiane të Estonisë, z. Matti Maasikas.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha pret europarlamentarin slloven, z. Franc Bogoviç

Postuar më: 17 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti sot një delegacion nga Sllovenia i cili kryesohej nga europarlamentari z. Franc Bogoviç

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha pret europarlamentarin slloven, z. Franc Bogoviç

Postuar më: 17 Mars 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti sot një delegacion nga Sllovenia i cili kryesohej nga europarlamentari z. Franc Bogoviç
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë(...) 10-04-2017