Intervista e Ministres Gjosha për "Revistën Televizive të Mbrëmjes" në Top Channel

Postuar më: 20 Maj 2014
E ftuar në “Revistën Televizive të Mbrëmjes” Ministrja e Integrimit Evropian, znj. Klajda Gjosha është shprehur se procesi i integrimit deri në anëtarësimin në BE është një çështje që i përket të gjithë Shqiptarëve dhe duhet të qëndrojë prioritet mbi gjithçka tjetër.

Plani i masave të qeverisë për integrimin, më shumë siguri dhe progres për qytetarët”

Postuar më: 19 Mars 2014
Intervista e Ministres se Integrimit Evropian per ABC News

Statusi, Klajda Gjosha: Shqipëria nuk paragjykohet si vend mysliman

Postuar më: 17 Mars 2014
Intervista e Ministres Gjosha për “Gazeta Shqiptare”

Interviste e Ministres Gjosha per ATSH.

Postuar më: 18 Janar 2014

Gjosha: “High Level Dialogue”, mbështetje e drejtpërdrejtë nga BE për vazhdimësinë e procesit të(...)

Postuar më: 11 Nëntor 2013
Intervista e Ministres së Integrimit Evropian dhënë për gazetarin Muhamed Veliu, në televizionin Top-Channel.

Klajda Gjosha: Administrata nuk i përgjigjet ende sfidave të integrimit

Postuar më: 05 Tetor 2013
Intervista e Ministres Gjosha per gazeten "Mapo"