Video

Intervista e plotë e ministres, Klajda Gjosha dhene per A1 Report
10 Dhjetor 2014

Ministrja e Integrimit Evropian, Klajda Gjosha, argumenton se sjellja e opozitës dhe bojkoti i Parlamentit, dëmton integrimin dhe hapjen e negociatave. Ministrja duke folur për A1 Report, argumenton se vendi ku behët politikë është vetëm salla e Parlamentit dhe jo foltoret e partive politike.