Kabineti

Sokol Mici

Drejtor Kabineti

Zirina Llambro

Keshilltare per Mediat dhe Komunikimin

Edmond Idrizi

Keshilltar Ekonomik

Klaudia Brojka

Keshilltare per Inovacionin dhe Teknologjine e Komunikimit

Ina Dede

Keshilltare per Maredheniet me Parlamentin

Eros Angjeli

Keshilltar Diplomatik

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti një Delegacion të Komisionit të Politikave të Bashkimit Europian në Senatin italian. 22-02-2017
Të rejat e fundit