Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Historiku i marrëdhënieve BE-Shqipëri
Historiku i marrëdhënieve BE-Shqipëri

Historiku i marrëdhënieve BE-Shqipëri ka nisur në vitin 1991 me vendosjen e marrëdhënieve(...)

Integrimi në Bashkimin Evropian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Integrimi në Bashkimin Evropian
Përafrimi i Legjislacionit
Përafrimi i Legjislacionit

Detyrimi dhe angazhimi për përafrimin e legjislacionit shqiptar me atë evropian, sanksionohet në nenin 70 të(...)

Shqipëria dhe Bashkimi Evropian

Shqipëria tashmë ka hyrë në dekadën e tretë të përpjekjeve për një transformim politik,(...)

Shqipëria dhe Bashkimi Evropian

TREGO FYTYTEN E KORRUPSIONIT

TREGO FYTYTEN E KORRUPSIONIT

DENONCO TE PADUKSHMEN AQ TE DUKSHME

më shumë
Projekti SMEI 3

Projekti SMEI 3

  1. Faqja zyrtare e projektit të asistencës teknike SMEI 3 “Mbështetja për Procesin e Integrimit Europian – faza III.”
më shumë
Projekti “PPF”

Projekti “PPF”

  1. Faqja zyrtare e Projektit te Asistences Teknike: PPF Project “Project Preparation Facility - Instrumenti Lehtësues për Përgatitjen e Projekteve”
më shumë
e- albania

e- albania

Shërbimet që ofrohen për administratën publike, qytetarët, biznesin.

më shumë